Το είχαμε υποσχεθεί και έγινε πράξη. Η άφιξη του Τίτορμου στο κλεάνθης Βικελίδης αποτέλεσε ουσιαστικά την πρώτη δράση της Δομής! Όταν η χώρα «τραντάχθηκε» κυριολεκτικά από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, στο Αγρίνιο η ομάδα του Παναιτωλικού συγκλόνισε με το δικό της πανό, εμπνέοντας τον καλλιτέχνη-σκιτσογράφο, Χρήστο Παπανίκο, να ζωγραφίσει τον μυθικό ήρωα Τίτορμο, έμβλημα του Παναιτωλικού, να κρατά στην αγκαλιά του το άψυχο σώμα του Άλκη.

Το πανό αυτό αποτέλεσε μία από τις πιο δυνατές και συγκινησιακά φορτισμένες εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας και δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητους και εμάς, αν και η Δομή ήταν ακόμη στα σπάργανα της δημιουργίας της. Όταν το πανό αυτό βγήκε στη δημοπρασία με σκοπό τα έσοδα να πάνε στο φιλανθρωπικό σωματείο «Πρωτοβουλία για το Παιδί – Σπίτι της Βεργίνας», το οποίο και εδρεύει στη Βέροια, την πόλη που γεννήθηκε και αναπαύεται πλέον ο Άλκης, η Δομή έβαλε ως στόχο το πανό αυτό να έρθει στο γήπεδο που τόσο αγαπούσε ο Άλκης.

Ο άνθρωπος που τελικά πλειοδότησε στη δημοπρασία (και θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του) αποτέλεσε μέλος της Δομής, μας το έφερε και εκπρόσωποί της από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και έκτοτε το τοποθετούν στο μνημείο του Βικελίδης που βρίσκεται μπροστά στη Θ3…