ΚΩΣ

26 Ιανουαρίου 2023

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΑΓΚΟΣ

Ιωάννινα

26 Ιανουαρίου 2023

ΑΛΚΗΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΕΙΑΝΟΣ!

“…ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΦ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!”

Χανιά, Κρήτης.

26 Ιανουαρίου 2023

Δεν έφυγες ποτέ, έχεις γίνει η αφορμή χιλιάδων ανθρώπων να αλλάξουμε την χώρα και τον κόσμο. Ο αθλητισμός ενώνει, δεν σκοτώνει.

Κώστας Μος.

Αθήνα

26 Ιανουαρίου 2023

Κρίμα και άδικο. Ποτέ ξανά. Για μας που προλάβαμε στο γήπεδο οπαδούς και των δύο ομάδων είναι κάτι αδιανόητο. Άλλωστε ένα παιχνίδι είναι, όχι πόλεμος.

Γιάννης Πετρόπουλος

Αθήνα

26 Ιανουαρίου 2023

Ο Θεός να σε αναπαύει παλικάρι μου. Μακάρι να γίνεις η αφορμή να εξαλειφθούν όλοι οι οπαδικοί στρατοί που καταστρέφουν τη μαγεία του αθλητισμού.

Γιώργος

Αθήνα

26 Ιανουαρίου 2023

Δεν σε ξεχνάμε Άλκη μας! Ένα χρόνο μετά η σκέψη μας είναι ακόμα σε εσένα και τους δικούς σου ανθρώπους. Τυχερός που είχες τόσο γενναίους γονείς. Ήσουν και θα είσαι ένας ήρωας που κατάφερε το ακατόρθωτο, να ενώσει όλους τους ανθρώπους ανεξάρτητα από ομάδες, πόλεις και χρώματα.

Ά.

Θεσσαλονικη

26 Ιανουαρίου 2023

Αγαπάμε τον αθλητισμό, όχι τον ακραίο ανταγωνισμό

Βασίλης

Θεσσαλονίκη

26 Ιανουαρίου 2023

Για παντα στις καρδιές μας..❤️

Ευαγγελία

Θεσσαλονίκη

26 Ιανουαρίου 2023

Παλικαράκι μου γλυκό, θελω μόνο να σου ζητήσω συγνώμη.. Για τον κόσμο που φτιάξαμε και δεν σου άξιζε. Για το ότι δεν μπόρεσα να σε βοηθήσω όταν ζητούσες βοήθεια.. Λυπάμαι τόσο πολύ, Έχω κλάψει τόσο πολύ για σένα. Εύχομαι να είσαι τώρα σε ένα πιο όμορφο κόσμο απ αυτόν που σε πόνεσε τόσο. Σ αγαπώ σαν δικό μου παιδί και θα σ έχω πάντα στο μυαλό μου και στην ψυχή μου!

Ειρήνη

Wiesbaden

13 Οκτωβρίου 2022

Έφυγες άδικα. Από μια τυφλή εγκληματική οργάνωση.

Ο πόνος της οικογένειας, τεράστιος. Ενωνομαστε με την οικογένεια σου, μήπως μοιραστεί λίγο ο πόνος, αδικοχαμένο αδελφάκι μου.

Μπάμπης