ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

9 July 2024

η ευχή μας είναι ΑΛΚΗ να μας δίνεις δύναμη να επιτύχουμε αυτό που θέλεις εσύ και όλοι μας

κωστας

4ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμαριάς

21 February 2024

Σήμερα, Τετάρτη 21/02/2024, το Στ1 του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς υλοποίησε στη Δαήδειο Βιβλιοθήκη το βιωματικό πρόγραμμα , με τίτλο “Άλκης σημαίνει αλλάζω στάση” με την ενθάρρυνση και την καθοδήγηση της κυρίας Μαριάντζελας Κουνταρδά.

Γιάννης Πράππας

Σέρρες

2 February 2024

Άλκη μου σήμερα συμπληρώνονται 2 χρόνια από τη μαύρη εκείνη νύχτα που 12 τέρατα σου σβήσαν το χαμόγελο και μας έκαναν να σε γνωρίσουμε, άδικο να φεύγουν παιδιά τόσο νέα ,δεν ήσουν ούτε 19 δεν έζησες τίποτα, θυμώνω,κλαίω,δεν μπορώ να πιστέψω πως μπορεί να σκοτώνεις κάποιον με τα ίδια σου τα χέρια ενώ σε παρακαλάει να μην τον χτυπήσεις άλλο…. συγνώμη αγόρι μου γλυκό που δε σε προστατέψαμε ,θα μπορούσες να είσαι ο γιος μου,δώσε φώτιση σε όλους μας να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.Μακάρι να γινόταν να γυρίσει ο χρόνος πίσω και να μην έβγαινες έξω εκείνο το βράδυ και να μη σε γνώριζε το πανελλήνιο,θα ήσουν ζωντανός όμως….Καλή αντάμωση ψυχή μου.

Κατερίνα

Χαλκίδα

1 February 2024

Εις το όνομα του Άλκη και κανενός άλλου παιδιού, κανενός φιλάθλου. Τέλος στην οπαδική βία, τέλος στην επιπολαιότητα και στην κακία των δήθεν οπαδών, που κάνουν τους “Αλκηδες” μας γνωστούς για τους λάθους λόγους.

Αφροδίτη

Θεσσαλονίκη

25 January 2024

Η μνήμη του Άλκη να μείνει άσβεστη για πολλά χρόνια και να φωτίζει τον δρόμο του φίλαθλου πνεύματος και της ειρηνικής συνύπαρξης όλων των χρωμάτων μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Balsavvas

Θεσσαλονίκη

13 January 2024

Άλκη,θα ζεις για πάντα στις καρδιές όλων μας!Να μας προσέχεις από ‘κει ψηλά πού βρίσκεσαι! Αιωνια σου η μνήμη!

Καψάσκης Κωνσταντίνος

Θεσσαλονίκη

12 January 2024

Αθάνατος αγόρι μου, να προσέχεις από εκεί ψηλά, όλους μας

Μάριος

Νάουσα Ημαθίας

8 January 2024

Αλκη ζωντανός για πάντα Αρειανός 💛🖤

Λία

Θεσσαλονικη

6 January 2024

Κανενα αλλο παιδι, θυμα οπαδικης βιας. Δεν αντεχω να περασω απο το σημειο εκεινο. Χαμογελα Αλκη μου γιατι εγινες παιδι, φιλος, αδερφος ολων μας…

Μαιρη

Θεσσαλονίκη

7 December 2023

Κανένα άλλο παιδί να μην χάσει την ζωή του επειδή αγαπάει μία ομάδα. Εμείς, πρώτοι από όλους, πρέπει να πιέζουμε για την δημιουργία ασφαλούς περιβάλλοντος μέσα στα γήπεδα. Ο Θεός να αναπαύει τα παιδιά αυτά και τις οικογένειές τους.

Στάθης.