Στο Αγρίνιο και στο γήπεδο του Παναιτωλικού θα βρεθεί μια αντιπροσωπεία των ιδρυτικών μελών και μη, της Δομής μας προκειμένου να τιμήσουν τον καλλιτέχνη- σκιτσογράφο, Χρήστο Παπανίκο, αλλά και τον σύλλογο του Παναιτωλικού για την σπουδαία στάση που επέδειξαν αμέσως μετά την άγρια δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Το δελτίο τύπου αναφέρει σχετικά:

«Η Δομή 1ης Φεβρουαρίου – Εις το Όνομα του Άλκη, συνεχίζει τις δράσεις της,αναδεικνύοντας πρόσωπα και ενέργειες που αντανακλούν στο να μην ξεχαστεί ο Άλκης και να αλλάξει η οπαδική κουλτούρα στην Ελλάδα.

Αντιπροσωπεία από ιδρυτικά και μη, μέλη της Δομής θα παραστεί την Κυριακή 28 Αυγούστου στο Αγρίνιο στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Super league  ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Άρη. 

Ο λόγος είναι η βράβευση του ιστορικού Παναιτωλικού και του καλλιτέχνη – σκιτσογράφου Χρήστου Παπανίκου, που φιλοτέχνησε το γνωστό πλέον πανό που απεικονίζει τον μυθικό ήρωα και έμβλημα του Αγρινιώτικου συλλόγου Τίτορμο, να κρατάει το άψυχο σώμα του Άλκη Καμπανού που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Μέλος της Δομής πλειοδότησε σε σχετική δημοπρασία ώστε το πανό να βρίσκεται στα χέρια της και την Κυριακή θα αναρτηθεί στο Αγρίνιο επιστρέφοντας,προσωρινά, στους δημιουργούς του,τους οποίους η Δομή θα τιμήσει.

Το ΔΣ της Δομής ήρθε σε επαφή με τη διοίκηση του Παναιτωλικού και πριν την αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί μια λιτή τελετή, ενώ το πανό θα αναρτηθεί σε ειδικό χώρο.

Η Δομή 1ης Φεβρουαρίου – Εις το Όνομα του Άλκη, ευχαριστεί τον Παναιτωλικό για την ένθερμη αποδοχή της πρότασης, με μία στάση που επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά ότι ο Αθλητισμός μόνο ενώνει»