ΘΕΛΟΥΜΕ…
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ…
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ… για το δικαίωμα των φιλάθλων/οπαδών να ζήσουν από την παιδική ηλικία έως τα βαθιά γεράματα υποστηρίζοντας με πάθος την αγαπημένη ομάδα τους βιώνοντας τις χάρες και τις πίκρες, με αυτούς που επιλέγουν, χωρίς βία!

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ στην ενότητα.

ΒΙΩΝΟΥΜΕ βαθιά την ενότητα, κυρίως όταν βρισκόμαστε με οπαδούς διαφορετικών ομάδων και συνειδητοποιούμε ότι ο Αθλητισμός ΕΝΩΝΕΙ και δεν σκοτώνει.
Προσπαθούμε καθημερινά να αλλάζουμε και να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.

Ο Ιωάννης Βαγάνωφ, ιδρυτικό μέλος της δομής “Εις το Όνομα του Άλκη” στην COSMOTE TV

Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2024, στον αγώνα ΑΕΚ-Άρη, των ομάδων που αγαπούσαν ο Μιχάλης και ο Άλκης θελήσαμε με μία συμβολική κίνηση να τιμήσουμε τη μνήμη τους.

Η Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις το Όνομα του Άλκη θα ήθελε να ευχαριστήσει την ΠΑΕ ΑΕΚ για τη συνεργασία της για την υλοποίηση της συμβολικής κίνησης μας και τη φιλοξενία που παρείχε στα μέλη μας.

Η δομή «Εις το Όνομα του Άλκη» άφησε στεφάνι στη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη και του Άλκη Καμπανού

Ευχαριστούμε την COSMOTE για την τηλεοπτική κάλυψη της ενέργειας μας καθώς και για τις προσεγγίσεις και τα σχόλια των στελεχών της, με τα οποία αντιλαμβανόμαστε ότι όχι μόνο βρισκόμαστε στην ίδιο στρατόπεδο αλλά και ότι θα έχουμε την πολύτιμη βοήθεια τους (και ελπίζουμε και όλων των ΜΜΕ) στο να μπορέσουν να μεταδοθούν και να φυτευθούν οι σπόροι των ιδεών μας και των έξω από την πεπατημένη δράσεων μας στο χωράφι μίας κοινωνίας που έτσι θα αρχίσει να αλλάζει.

Επίσης ευχαριστούμε τον κόσμο της ΑΕΚ για την υποδοχή της πρωτοβουλίας μας, η οποία εντάσσεται στον 1ο και 3ο άξονα δράσεων της Δομής μας, να μη ξεχαστεί ο Άλκης και να αλλάξει η οπαδική κουλτούρα στην Ελλάδα.

Με αυτή την ευκαιρία και απευθυνόμενοι στους πολίτες που θέλουν να αλλάξει το νοσηρό περιβάλλον που υπάρχει, τους καλούμε να μας πλαισιώσουν, να συμμετάσχουν στις δράσεις που θα ανακοινώσουμε σύντομα και γιατί όχι, να γίνουν μέλη στη Δομή, σε αυτή την οργάνωση Εθελοντών που προήλθε από την Κοινωνία των Πολιτών.