Ο Παναιτωλικός υπήρξε ένας από τους πρώτους συλλόγους που τίμησαν τον Άλκη Καμπανό, αμέσως μετά την μαύρη εκείνη νύχτα της 1ης Φεβρουαρίου του 2022. Η δημιουργία από τον σκιτσογράφο, Χρήστο Παπανίκο, του συγκλονιστικού πανό με τον μυθικό Τίτορμο να κουβαλά το άψυχο σώμα του Άλκη Καμπανού αποτέλεσε από την δημιουργία του πηγή έμπνευσης για δράσεις από τη Δομή μας. Το συγκεκριμένο πανό ήρθε στην κατοχή μας από μέλος μας που πλειοδότησε στον πλειστηριασμό που έκανε η ομάδα του Αγρινίου και έκτοτε αναρτάται σε κάποια παιχνίδια στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης. Μάλιστα η Δομή μας τίμησε τον Παναιτωλικό και τον Χρήστο Παπανίκο στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου μέλη μας παραβρέθηκαν στο Αγρίνιο, φιλοξενούμενα από την ΠΑΕ Παναιτωλικού.

Χθες, 29/12/22, στον αγώνα Άρης-Παναιτωλικός, με πρωτοβουλία της Δομής «Εις το Όνομα του Άλκη» και σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΡΗ και Παναιτωλικού εκτυλίχθηκε μια ακόμη συγκινητική στιγμή με πρωταγωνιστή τον …Τίτορμο και τους φιλάθλους των δύο ομάδων. Πριν από τη σέντρα του αγώνα Άρης-Παναιτωλικός, εκπρόσωποι της Δομής «Εις το Όνομα του Άλκη» μαζί με εκπροσώπους φιλάθλων των δύο ομάδων πάτησαν το χορτάρι του γηπέδου και ανήρτησαν το πανό του Τίτορμου που «αγκαλιάζει» τον Άλκη στα κάγκελα του γηπέδου όπου φιλοξενούνταν οι φιλοξενούμενοι Αγρινιώτες οπαδοί.

Λίγο νωρίτερα, εκπρόσωπος της Αγρινιώτικης κερκίδας, η εμβληματική μορφή της Θύρας 6, απέδωσε τιμές με κατάθεση λουλουδιών στο μνημείο των νεκρών, μπροστά στη Θ3, γνωρίζοντας την αποθέωση από ολόκληρο το γήπεδο που αναγνώρισε τόσο το ήθος του συλλόγου της Αιτωλοακαρνανίας όσο και των οπαδών του. Αναμφίβολα στη χθεσινή ημέρα στείλαμε ένα από τα μηνύματα που μας εκφράζουν: «Ο Αθλητισμός ενώνει….»

Σας περιμένουμε όλους στην Πολύχρωμη, Σιωπηλή πορεία με κεριά στη μνήμη του Άλκη, την 1η Φεβρουαρίου 2023 στις 19:00 για να στείλουμε ένα μήνυμα ομόνοιας και συνύπαρξης σε όλο τον κόσμο.